تلفن تماس :

91300385 - 021

چگونه کسب و کار را آنلاین مدیریت کنیم؟

در نظر بگیرید که یک گردشگر وارد شهر شده و به اماکن تاریخی، فرهنگی و دیدنی شهر شما هم آشنایی ندارد؛ اما این شهر دارای آثار بسیار معروفی است که شهره عام و خاص شده و همه را از تمام نقاط به آنجا می‌کشاند! گردشگر دوست دارد جاهای دیدنی شهر را ببیند؛ اما اطلاع درستی ندارد؛ به همین خاطر شروع می‌کند به پرسیدن از مردم شهر و آنها نشانی یک مکان دیدنی را به او می‌دهند! توریست با خودش فکر می‌کند که اینجا حتماً ارزش دیدن را دارد.

استراتژی لینک سازی خارجی هم دقیقاً همین کارکرد را برای موتورهای جستجو دارد! گوگل از سایر وب‌سایت‌ها درباره سایت و محتوای شما نظرسنجی می‌کند و بر اساس آرایی که آنها در قالب بک‌لینک به شما می‌دهند، جایگاه و رتبه‌تان را تعیین می‌کند.

دوست دارید در این زمینه بیشتر بدانید مثل همیشه با ما همراه باشید.

استراتژی لینک سازی خارجی چیست؟

پیش‌ازاین از اهمیت لینک‌سازی در افزایش سئوی وب‌سایت و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جستجو و کاربران در مقاله‌های چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم و لینک سازی داخلی در وردپرس صحبت کردیم.

اما استراتژی لینک سازی خارجی چیست و چطور می‌تواند به بهبود سئوی سایت شما کمک کند؟ برای اینکه درک بهتری از لینک‌های خارجی داشته باشید، تفاوت آن با لینک داخلی را برایتان شرح می‌دهم: لینک داخلی از یک محتوا در سایت شما به محتوای دیگر باز هم در سایت خودتان اشاره دارد؛ و در واقع ارزش و اعتباری است که خودتان از یک محتوا به محتواهای دیگر می‌دهید.

اما لینک خارجی [External Links] به معنی ایجاد پیوند و ارتباط از یک محتوای وب‌سایت به محتوای یک وب‌سایت دیگر است که دامنه‌ای کاملاً متفاوت با نام دامنه وب‌سایت شما دارد. البته همیشه این‌طور نیست که شما به یک وب‌سایت دیگر لینک بدهید؛ بلکه ممکن است از یک وب‌سایت دیگر با دامنه متفاوت به مطلبی در وب‌سایت شما لینک داده شود.

اما چرا لینک‌های خارجی برای ما اهمیت دارند و باید برای ایجاد آنها استراتژی تدوین و تنظیم کنیم؟ در مورد لینک‌های داخلی گفتیم که لینک‌سازی باعث بهبود تجربه کاربری و تشخیص بهتر موتورهای جستجو از موضوع محتوا می‌شود. در واقع این کارایی درباره لینک‌های خارجی هم وجود دارد؛ و باعث اعتماد بیشتر گوگل به محتوای شما می‌شود.

با این تفاوت که لینک‌های خارجی چون از طرف سایر افراد و کسب‌وکارهای فعال در سطح وب ایجاد می‌شوند در نزد گوگل و سایر موتورهای جستجو از اهمیت دوچندانی برخوردار هستند. در حقیقت گوگل هم دقیقاً مثل ما آدم‌هاست! گوگل هم به حرف دیگران بیشتر از تعریف خودمان اهمیت می‌دهد! به همین خاطر وقتی وب‌سایت‌های دیگر به محتوای ما لینک می‌دهند و لینک خارجی دریافت می‌کنیم باعث بهبود رتبه ما در موتورهای جستجو می‌شود.

تنظیم استراتژی لینک سازی خارجی

حالا که با اهمیت استراتژی لینک سازی خارجی آشنا شدیم، باید ببینیم از چه روش‌هایی می‌توان بک‌لینک دریافت کرد تا باعث بهبود SEO وب‌سایت شود. ازآنجایی‌که متخصصان سئو، دریافت بک‌لینک را از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه دهی موتورهای جستجو می‌دانند؛ تدوین یک استراتژی برای دریافت لینک‌های خارجی اهمیت زیادی دارد.

اما به یاد داشته باشید که در راه دریافت بک‌لینک از راه درست اقدام کنید تا به نتایج دائمی دست پیدا کنید. در این جا 4 روش برای دریافت لینک خارجی را با شما در میان می‌گذارم که ممکن است نیازمند صرف زمان باشند؛ اما به‌طورقطع تأثیرگذار هستند.

۱- محتوای یونیک و منحصربه‌فرد تولید کنید

هرچه وقت بیشتری را برای تولید محتوای غنی، باکیفیت و بی‌همتا صرف کنید، شانس دریافت لینک از همکارانتان در حوزه کاری خود را به‌صورت کاملاً طبیعی بالا می‌برید؛ زمانی که شما محتوایی تولید می‌کنید که منحصربه‌فرد است و مخاطبان بی‌شماری دارد، سایر تولیدکنندگان محتوا هم برای اعتبار بخشیدن به وب‌سایتشان به محتوای شما لینک می‌دهند تا منبع معتبری برای مقالات خود ارائه دهند.

بنابراین، شما باید بتوانید به‌صورت ارگانیک مخاطبان و سایر صاحبان کسب‌وکار را به خود جذب کنید. به این منظور می‌توانید از محتواهای همیشه سبز و بلند مانند آموزش تکنیک آسمان خراش در محتوا استفاده کنید تا امکان دریافت بک‌لینک را بالا ببرید.

۲- شبکه‌سازی کنید

ساختن ارتباطات با افراد چه در فضای کسب‌وکارهای حضوری و چه در بستر مجازی و برای کسب‌وکارهای آنلاین امری حیاتی است؛ فرقی نمی‌کند که شما روی برند شخصیتان کار می‌کنید یا دارای یک تیم و شرکت هستید؛ درهرحال ایجاد ارتباط با کسب‌وکارهای موفق در حوزه کاری‌تان می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد.

به این شیوه افراد خود تمایل پیدا می‌کنند که در محتوایشان به شما لینک بدهند؛ و حتی شما می‌توانید در عالم دوستی و رفاقت از آنها بخواهید تا موقعیتی فراهم کنند که به یکدیگر لینک بدهید و به رشد و توسعه شما کمک کنند.

۳- پست مهمان بنویسید

یکی از راه‌هایی که به‌نوعی به استراتژی دوم نیز برمی‌گردد نوشتن پست مهمان در وب‌سایت‌های دیگران است. به این منظور شما باید ابتدا شبکه‌سازی خوبی کرده و با کسب‌وکارهای مطرح در زمینه موضوعیتان ارتباط برقرار کرده باشید.

به این شیوه می‌توانید در وب‌سایت‌های دیگران پست با کیفیت و جذابی بنویسید که به‌نوعی تبلیغ کسب‌وکارتان باشد و حق مهمانی را نیز در برابر میزبان به جا بیاورد؛ چنین فضایی به شما امکان می‌دهد که در قالب پست مهمان به وبلاگ خودتان لینک بدهید؛ و یک لینک تروتمیز طبیعی دریافت کنید.

۴- رپورتاژ آگهی منتشر کنید

در این مطلب من به 4 استراتژی اشاره کردم که به شما کمک می‌کند به طور طبیعی دریافت‌کننده لینک خارجی باشید، اما مورد چهارم در واقع ترکیبی از روش طبیعی و پرداخت هزینه است. اما برخلاف روش‌های غیراصولی این شیوه قاعده‌مند و ساختاریافته است.

انتشار رپورتاژ آگهی یک استراتژی لینک سازی خارجی مؤثر است. اما شما برای آن باید هزینه کنید. بااین‌حال اگر به‌درستی انجام شود تأثیر دریافت لینک به‌صورت طبیعی را دارد. شیوه کار در رپورتاژ آگهی به‌این‌ترتیب است که شما محتوایی درباره خودتان می‌نویسید که در یک وب‌سایت معتبر و مرتبط با حوزه کاری شما در ازای دریافت هزینه منتشر می‌شود.

نکته مهم در این باره این است که تولید رپورتاژ باید به‌صورت طبیعی باشد و لحن پیام حاوی تبلیغات مستقیم نباشد؛ در غیر این صورت تأثیر معکوسی دارد.

آنچه در این مطلب میخوانید !

0

۱۴۰۲/۷

خدمات جامع تولید محتوا شامل سئو، طراحی گرافیک، ویدیو و مدیریت شبکه‌های اجتماعی با تمرکز بر بهبود رتبه سایت.

2

۱۴۰۲/۷

خدمات حرفه‌ای سئو و بهینه‌سازی سایت در پینار وب: بهبود رتبه گوگل، افزایش ترافیک ارگانیک و جذب مشتریان جدید.

0

۱۴۰۲/۷

خدمات بهینه‌سازی سرعت سایت پینار وب: افزایش سرعت، بهبود رتبه گوگل، کاهش هزینه‌ها و رضایت کاربران.

0

۱۴۰۲/۷

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه...

0

۱۴۰۲/۷

طراحی اختصاصی وب‌سایت در پینار وب: حضوری قدرتمند در دنیای دیجیتال، با سایت‌هایی جذاب، سریع و مشتری‌محور!

0

۱۴۰۲/۷

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *